ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ Προθεσμία υποβολής εργασιών: 15/6/2020
Ενημέρωση συγγραφέων περί αποδοχής της υποβληθείσας εργασίας:    15/7/2020
Λήξη προθεσμίας μειωμένου ποσού εγγραφής:   22/6/2020
Ενημέρωση συγγραφέων  για την ημέρα και ώρα παρουσίασης της εργασίας τους στο επιστημονικό πρόγραμμα: 30/7/2020

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραβινέ 23 Αθήνα, 11521

E: events@huanet.gr
 
Τ: 2107223126

Ώρες λειτουργίας Ε.Ο.Ε.
Δευτέρα - Παρασκευή : 10.00 – 21:00
Τρίτη : 10.00 – 18.00


*ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ


Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,
  Η πρόσφατη έκτακτη κατάσταση που όλοι αντιμετωπίσαμε με την πανδημία του COVID-19, δημιούργησε νέες συνθήκες και πρέπει όλοι να τηρήσουμε νέους κανόνες διαβίωσης για να παραμείνουμε ασφαλείς. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΕ έχοντας κύριο μέλημά του την ασφάλεια των μελών της, των συνεργατών της και της κοινωνίας ευρύτερα, αποφάσισε ομόφωνα την ακύρωση του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου, της κορυφαίας ανά διετία επιστημονικής εκδήλωσης της ειδικότητάς μας, που θα διεξαγόταν στη Θεσσαλονίκη από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2020.
Η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη, δυσάρεστη και ελήφθη μετά από πολλές συζητήσεις για πιθανούς εναλλακτικούς τρόπους τέλεσής του. Είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι πρόκειται για μια απόφαση που θα βρει σύμφωνη τη συντριπτική πλειοψηφία της Ουρολογικής Κοινότητας, καθώς συνάδει με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της ΕΟΕ.  
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι είχαν αποδεχθεί την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου ή / και να στελεχώσουν τις Επιτροπές του, καθώς και τους συναδέλφους που υπέβαλλαν τις εργασίες τους. Οι εργασίες που εστάλησαν μετά από αξιολόγηση θα παρουσιαστούν στο 2ο Πανελλήνιο Διατμηματικό Συνέδριο της ΕΟΕ. Περισσότερες πληροφορίες προς τους συγγραφείς θα ανακοινωθούν σύντομα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ιωάννης Κ. Γκιάλας

Πρόεδρος ΕΟΕ

Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης

Γενικός Γραμματέας ΕΟΕ